Mijn naam is Petra (22) en ik ben nu 1,5 jaar samen met mijn vriend Myrdin (23). Na 8 maanden zijn wij gaan samenwonen in het centrum van Leeuwarden. Wij kwamen er achter dat interieur ons erg interesseerde. Samen zijn wij Instarieur begonnen. Instarieur is een mix van interieur en Instagram.

Op school kon ik het nooit echt vinden en kwam ik er nooit achter waar mijn interesses en passies lagen naast de horeca, waar ik al jaren in werk. Ik ben gestopt met mijn hbo studie en nu werk ik fulltime bij Doppio als barista en assistent bedrijfsleidster. Dit werk vind ik fantastisch omdat horeca veel meer is dan alleen serveren. Doppio laat zien dat koffie meer is dan alleen koffie. Ik kan mij in deze baan erg verdiepen in koffie en latte art. Het is elke dag een feestje om naar mijn werk te gaan en mensen blij te maken met bijvoorbeeld een mooie cappuccino of een heerlijk Italiaans broodje, want ja daar sta ik ook, in de keuken. Lekker veelzijdig dus!

 

Naast mijn baan kan ik Instarieur perfect combineren. Ik ben zeer actief en ik haal hier veel energie en voldoening uit. Ik post elke dag een foto rond dezelfde tijd om consistent te blijven. Ik vind het belangrijk dat iedereen Instarieur herkent om haar mooie lichte foto’s. Sinds kort is de huisstijl aangepast. Instarieur heeft nu lichtere, duidelijkere en scherpere foto’s waardoor de kwaliteit van de foto’s meer zichtbaar is. Zo is ons account één geheel en dat maakt het uniek tussen andere accounts.

 

Tot op heden hebben wij met onwijs leuke bedrijven mogen samenwerken. Door de samenwerkingen kregen wij producten toegestuurd waarvan wij foto’s posten op Instagram. Zo helpen bedrijven en accounts elkaar om te groeien. Op deze manier heb ik veel mooie mensen mogen ontmoeten en deze spreek ik dagelijks. Instagram verbind mensen en passies met elkaar, dat is wat ik er zo mooi aan vind. Iedereen inspireert elkaar met hun dagelijkse portie interieur en accessoires, heerlijk!

 

Het account begon met close-up foto’s van woon accessoires maar het heeft zich snel ontwikkeld tot het maken van ruimtelijke foto’s van het huis en de daarbij horende accessoires. Sinds kort voeg ik ook meer lifestyle en fashion foto’s toe op Instarieur. Dit komt omdat ik hier veel voldoening uithaal en ik weet dat Instarieur meer is dan alleen interieur. Ik vind het fantastisch om deze elementen met elkaar te combineren, ook omdat dit niet vaak voorkomt. Instarieur blijft uniek op haar eigen wijze.

 

Mijn droom voor de toekomst is dat wij een webshop beginnen en ik hier mijn baan van kan maken. Instarieur is hier een mooi opstapje voor. En ik hoop dat wij via Instarieur veel mensen kunnen inspireren.

 

Zien wij jullie snel op Instagram en bij de volgende blogs?

 

Liefs Petra

30 antwoorden
 1. Mona
  Mona zegt:

  Hallo lieverd,
  De website ziet er mooi verzorgd uit, dat heeft Myrdin netjes gedaan.
  Jij hebt je blog leuk geschreven zo, het leest heel makkelijk weg.
  Ik wens jullie heel veel succes en dat al jullie dromen mogen uitkomen.

  Mona 😘

  Beantwoorden
 2. Nicole @witzandwonen
  Nicole @witzandwonen zegt:

  Wat is de site mooi geworden, goed gedaan! Ik wens je/jullie heel veel plezier en succes op weg naar jullie nieuwe avontuur ♥️

  Beantwoorden
 3. Jennifer
  Jennifer zegt:

  Hi,

  Super leuk om te lezen!! En wat hebben jullie een mooie site 😊. Ga jullie natuurlijk volgen. Ben nu al benieuwd naar je volgende blog. Liefs Jennifer

  Beantwoorden
 4. Danielle, @houselivvv
  Danielle, @houselivvv zegt:

  Heee Hee,

  Superleuk om te lezen hoe jullie zijn begonnen. Natuurlijk heel veel succes met jullie plannen 🙂

  Groetjes
  Danielle

  Beantwoorden
 5. Thesca
  Thesca zegt:

  Succes met jullie website!! Ik vind het altijd leuk om je foto’s voorbij te zien komen op Insta! (Vooral de koffies natuurlijk 😉)

  x Thes

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *