Sommigen van jullie zullen mij persoonlijk kennen, anderen zullen mijn gezicht zo nu en dan via Instagram of Facebook voorbij hebben zien komen en voor enkelen zal dit een compleet nieuw gezicht zijn. Nu de website officieel online is werd het toch tijd om een tipje van de sluier op te lichten en mijn aandeel in het geheel te delen. Mijn naam is Myrdin en momenteel ben ik 23 jaar.

Studie

Op het moment ben ik nog bezig met mijn HBO-studie Informatica. Als maker van deze website moet de passie hiervoor en de link naar mijn studie redelijk blijken. De studie informatica gaat natuurlijk niet zozeer over het maken van websites, maar is er wel een klein onderdeel van. Als afgestudeerde zou ik mijzelf “information engineer” mogen noemen, wat niets meer en niets minder is dan iemand die begrijpt hoe informatie verwerkt wordt via digitale systemen en hoe je deze informatie kan creëren, lezen en aanpassen.  Wat ik hier in de toekomst mee wil doen? Op het moment kan ik daar lastig antwoord op geven omdat ik meerdere vlakken erg leuk vind en het moeilijk in te schatten is hoever de technologie is  op dat moment. Ik probeer uiteraard wel zo up-to-date mogelijk te blijven!

Muziek

Voordat ik aan mijn studie Informatica begon, heb ik een jaar Media & Entertainment Management gestudeerd. Eén van mijn hobby’s is het maken en draaien van muziek. Als producer en DJ had ik altijd gehoopt meer in deze wereld te kunnen betekenen via deze studie, alleen was de studie totaal niet wat ik er van verwacht had. Uiteindelijk heb ik ook besloten om voorlopig te stoppen als DJ, veelal omdat dit doorging tot in de late uurtjes en niet bevorderend was voor mijn aanwezigheid bij colleges in de vroege uurtjes. Ook heb ik door de combinatie van mijn werk en school weinig tijd om mij met muziek bezig te houden.

Koken

Een andere hobby van mij is koken. Ik vind het geweldig om voor vrienden en familie te koken en zo nu en dan sloof ik mij graag ook een beetje uit. Experimenteren met aroma’s, kruiden, specerijen en smaken vind ik geniaal. Maar ook kijken hoe anderen koken en met name gerechten uit andere culturen inspireren mij. En tuurlijk, het gaat ook wel eens fout, maar daar leer je het meest van toch? Kijk dus niet verbaasd op als er binnenkort ook recepten van onze bevindingen te vinden zijn op deze site. Mocht je nog goede kookboeken weten met een sterke achtergrond informatie, laat het even weten.

Overig

Verder hou ik mij, zoals boven genoemd, veel bezig met alles achter de schermen voor Instarieur. Zoals bijvoorbeeld het maken en onderhouden van deze website/blog, de ontwikkeling van Instarieur en de verdere acquisitie voor toekomstige plannen.

 

Wil je meer te weten komen?

Begin dan zeker met het volgen van deze blog en de Instagram pagina, mocht je dat niet al doen!

 

Mocht je nou zelf op zoek zijn naar iemand die je website kan maken of aanpassen, of bent u opzoek naar een logo of ander design, stuur even een berichtje!

 

5 antwoorden
 1. Frank Huckriede
  Frank Huckriede zegt:

  Hey Myrdin,

  Wat leuk dat jij DJ bent. Zelf ben ik ook producer, je zou mij oa kunnen kennen van mijn collapse met Sigma (Nobody to love). Misschien kunnen we wel wat voor elkaar betekenen in de toekomst.

  Groetjes. Frank H

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *