Ieder huis heeft haar sterke karakter eigenschappen, vooral als het om woonitems gaat waardoor het een echte eyecatcher is in het interieur. Deze blog gaat over onze favoriete woonitems en waar wij deze vandaan hebben.

De industriële kast

Onze nummer één eyecatcher kan écht niet ontbreken aan ons interieur. En dat is natuurlijk onze industriële kast van de Karwei van €159,-. Wij wilden al heel lang een vervangende kast in onze woonkamer. Wat zou er mooier zijn dan een industriële? Na lang zoeken zagen wij deze er echt uitspringen waardoor wij deze dezelfde dag nog gekocht hebben. Na 7 Karwei’s te hebben gebeld konden wij deze in Sneek ophalen. Het mooie aan deze kast is dat je deze elke keer opnieuw kan stijlen waardoor je ook een andere stijl kan toepassen. Hierdoor is het gemakkelijk om de styling in je huisstijl toe te passen op verschillende manieren. Tot op heden houden wij nog de industriële stijl aan in de kast. Een mooie toevoeging in de kast is de Demi Tafellamp van de Karwei voor €62,95. Deze twee elementen versterken elkaar in de kast waardoor het effect mooier is.

Planten

De planten zijn natuurlijk ook echt een eyecatcher bij ons interieur en de foto’s die wij maken. Wij halen regelmatig nieuwe planten in huis waardoor je vaak verschillende foto’s kan maken van de planten. Hierdoor lijkt het steeds het alsof wij aardig wat planten hebben. Nou moeten wij toegeven dat wij af en toe een plant weg doen omdat deze overspoeld is met de liefde van water, oeps. Wij zijn nog steeds aan het bijleren over de verzorging  van de planten, vooral in de wintertijden is het even lastig. Wij halen altijd onze planten bij de Intratuin. Wij zijn voornamelijk fan van de Monstera plant. Wij hebben recent onze tweede aangeschaft en hopen hier veel van te stekken in de toekomst.

De eettafel

Onze schoon/stiefvader heeft zelf onze eettafel gemaakt van hout van de Karwei. Het hout en de witte verf, lak hebben ons rond de €200,- gekost. Petra heeft het ontwerp gemaakt en onze schoon/stiefvader heeft deze dus voor ons gemaakt als cadeautje omdat wij zijn gaan samenwonen. Wij zijn nog steeds blij met de tafel en vooral om het feit dat iemand deze heeft gemaakt die dichtbij ons staat.

 

Fotomuur

Wij zijn ook echt gek op onze fotomuur boven de tv. Wij hebben een ophangsysteem in het huis van de Gamma. Hierdoor wordt er voorkomen dat wij gaten boren in de muren. Het nadeel is dat niet alles even recht hangt. Door middel van het ophangsysteem hebben wij ervoor gekozen om vier lijsten op te hangen met posters erin. Hierdoor ontstaat een andere sfeer in de woonkamer omdat de muur nu wordt afgemaakt door de lijsten. Het is ook gemakkelijk om te variëren met de posters. Kijk op onze Instagram pagina naar de samenwerking met Punt. Hier is een groot aanbod waardoor het leuk wordt om bijvoorbeeld maandelijks om te wisselen.

 

Ieder item in het interieur heeft een toevoegende waarde waardoor je interieur net iets meer wordt afgemaakt. Wat zijn jullie favoriete woonitems? Laat het ons weten in de reacties.

 

Liefs Instarieur

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *