In de eerste week van februari is onze nieuwe samenwerking gelanceerd met Meubelen van Pallets. Melissa Panhuis is 33 jaar oud en zij is de eigenaresse van dit prachtige bedrijf. Sinds 2018 verkopen zij meubels gemaakt van pallets in allerlei verschillende maten voor scherpe prijzen. Ze is in de zomer van 2018 gestart met de webwinkel www.meubelenvanpallets.nl/. De meubels worden onbehandeld geleverd waardoor je er zelf nog van alles mee kan doen. De producten worden helemaal zelf gemaakt. Naast deze webshop houdt Melissa zich bezig met haar baan in de logistieke wereld en vindt ze het fantastisch om creatief bezig te zijn. Het is een bezige bij en al met al doet zij dit toch maar even en heeft zij ook nog eens twee kinderen.

Unieke meubels

Op de website zijn veel meubels te vinden die gemaakt zijn van houten pallets in verschillende settings en verschillende producten. De pallets zijn van (afval) hout en zij zorgt ervoor dat de producten een nieuw leven krijgen in een interieur of voor een logistieke bestemming. Doordat wij een samenwerking met haar hebben, hebben wij een aantal prachtige producten mogen ontvangen die wij door middel van deze blog aan jullie laten zien. Al de producten hebben al een prachtige plek gekregen in ons interieur. Doordat je deze producten niet / niet vaak in een interieur ziet geeft het een unieke sfeer in huis. Je kan op veel manieren de producten combineren waardoor het lijkt alsof je elke keer wat anders in huis hebt staan.

 

Bijzettafel

Ons favoriete item is de bijzettafel. Hier hebben wij 3 onderdelen voor gekregen. Hierdoor kan je eindeloos variëren of je hem enkel of dubbel wilt en of je er een tafelblad op wilt leggen of niet. Wij hebben hem voornamelijk dubbel met een tafelblad erop waardoor je een stevige ondergrond hebt. Op de plaat hebben wij ervoor gekozen om te variëren met planten. Net zoals Melissa in haar productfoto’s veel planten verwerkt. Dit geeft een jungle-achtig en stoer effect, vooral naast onze favoriet, de industriële kast. Het is ook perfect te combineren met bloemen of een stoere poster. Omdat het een gemakkelijke basis is, is leuk om te variëren met accessoires.

 

 

Salontafel

Wij hebben ook een onwijs mooie salontafel gekregen. Ook hier kan je er voor kiezen om het tafelblad erop te doen of niet. Omdat het handig is om de tafel leuk te decoreren met accessoires hebben wij het tafelblad erop gelaten. Het is handig dat er onder de tafel wielen zitten waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen wanneer dat nodig is. De wielen zijn ook uitgerust met remmen voor als hij niet verschoven hoeft te worden. De salontafel is stevig waardoor je er zware producten op kan zetten. Wij hebben bijvoorbeeld onze zelfgemaakte terrariums hier neergezet en zwarte kaarsenhouders. Dit geeft extra sfeer in combinatie met de stoere houten look. Een vaas met lichte bloemen geeft ook sfeer en maakt het wat zachter, zoals te zien op de foto.

Mini pallet

Het mini pallet geeft een leuke touch aan het interieur. Hij dient ook als een verhoging op een groter pallet. Als variatie zet ik hem daarom soms op de dubbele bijzettafel. Hierdoor is aan een kant de bijzettafel groter. Door de verhoging komen bepaalde accessoires beter tot hun recht zoals fotolijsten en kleinere planten. Het mini pallet kan ook anders toegevoegd worden in het interieur zoals deze naast de kast of tv meubel te zetten. Ik vind het vooral leuk om hier planten aan toe te voegen vanwege de stoere look.

 

In deze blog heb ik je kennis laten maken met Melissa haar bedrijf en laten zien hoe je de producten kan combineren in je interieur met accessoires. Voor degenen die het nog niet hebben gedaan zou ik zeker een kijkje gaan nemen op de website en de Instagram van Melissa, het is zeker de moeite waard.

 

 

Liefs Instarieur

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *