Posters.. Wie heeft deze nou niet in het interieur? Tegenwoordig zijn dit echte eyecatchers in je interieur. Een paar posters kunnen je interieur echt afmaken. Maar wat is nou de perfecte site om dit te bestellen? Wij hebben een unieke poster site ontdekt en willen deze graag met jullie delen.

Door middel van Instagram zijn wij in contact gekomen met Poster Store. Zij hebben een groot bereik en een hoog volgers aantal. Op hun website en Instagram gebruiken zij aantrekkelijke foto’s, waaronder van hun klanten. Naar aanleiding van onze samenwerking met Poster Store hebben wij een mooi pakket van posters mogen samenstellen. Omdat wij blij zijn met de producten en wij deze graag aan jullie willen laten zien en informatie willen toelichten leek het ons leuk om hier een blog over te schrijven. In deze blog laten we zien welke producten wij hebben mogen ontvangen en hoe je deze kan verwerken in je interieur.

Poster store

Poster Store is ontstaan in 2015 in Zweden, Stockholm. Voordat het bedrijf groot werd begon het klein zoals elk bedrijf is begonnen. De posters werden onder het bed van een van de oprichters opgeslagen en alles werd vanuit huis verpakt en verzonden. Toen eenmaal de business flink groeide zijn zij in 2016 verhuisd naar een echt kantoor. Dit kantoor bevindt zich ook in Zweden en inmiddels hebben zij medewerkers van meer dan 10 nationaliteiten.

Bij Poster Store worden de posters gemaakt door verschillende artiesten verspreid over de hele wereld. Het is zichtbaar dat de posters stuk voor stuk met veel liefde worden gemaakt. Zij proberen zich continu bezig te houden met de laatste trend. Ze bieden niet alleen posters van hoge kwaliteit aan maar ook onwijs mooie fotolijsten die het geheel helemaal afmaken. In combinatie met duurzame inkt en 240gr premium papier van hoge kwaliteit met matte afwerking worden de posters gemaakt. Het papier is erg sterk waardoor deze ook eventueel zonder lijst opgehangen kan worden. Op hun social media worden voornamelijk foto’s gebruikt van hun klanten die inspirerende foto’s hebben gemaakt. Hierdoor kan je dan zien hoe de posters in een interieur worden gebruikt. Wanneer je de posters besteld worden deze met 3 à 4 werkdagen bezorgd, ideaal!

Posters combineren in je interieur

Eigenlijk zijn posters een heel gemakkelijk item om toe te voegen aan je interieur. De posters moeten uiteraard aansluiten bij de rest van je interieur. Ons interieur is voornamelijk zwart-wit dus wij zijn daarom ook voor zwart-witte posters gegaan. Wij hebben twee posters van 30×40 en twee posters van 21×30 boven de TV hangen. De verschillende formaten geven een extra mooie look, anders wordt het zo saai. Vanwege de junglelook en de planten in ons huis zijn wij voor onder andere twee dierenposters gegaan. Wij zijn gek op leeuwen én olifanten dus deze konden niet ontbreken bij ons op de muur. Het geeft bij deze twee posters een onwijs gaaf effect omdat het lijkt alsof de leeuw de olifant in de gaten houdt.

Wij hebben wensen om samen naar New York én Parijs te gaan. Hierdoor hebben wij ook gekozen om hier posters van te nemen zodat wij hier naar uit kunnen kijken. Parijs is de stad van de liefde, daar moeten wij natuurlijk samen een keer heen en New York, ja wie wilt daar nou niet naartoe om alle hotspots in het echt te zien? Door de Brooklyn Bridge poster van 50×70 lijkt het alsof je bijna zelf in Brooklyn bent omdat hij zo groot is.

 

Ook gaat mijn voorkeur uit naar liefdevolle quotes, zodat het de rest van het geheel een wat zachtere look geeft. Hierdoor creëert het meer een eenheid. Zoals je voornamelijk ziet op de tweede foto geeft een poster echt een boost in je interieur. De muur wordt afgemaakt met een finishing touch en springt er vervolgens echt uit. Wanneer je naar deze foto kijkt is de Brooklyn poster het eerste waar je naar kijkt, of niet?

Shoptegoed

Na al deze tips over posters in je interieur moet ik je vast wel een beetje enthousiast gemaakt hebben om een kijkje bij https://posterstore.nl/ te nemen. Zal ik je iets leuks verklappen? Wij geven een cadeaubon weg t.w.v. €100,- ! Deelname kan via onze Instagram pagina Instarieur en de actie is excl. de Selection posters. Deze bon kan je geheel zelf invullen. Poster Store heeft voor iedere muur en interieur iets wat mooi staat. Zij hebben bovendien een uitgebreide collectie. Neem eens een kijkje op hun website en laat je inspireren door al het moois.

 

Liefs Instarieur

2 antwoorden
 1. giropractor alphen aan den rijn
  giropractor alphen aan den rijn zegt:

  You may ѕee a sudden improvement inside your baby’s demeanoᥙr as the
  misalignments are adjusted aⅼong with үour baƅy is more unlikely to ɑttract ⅽolic inside future.
  Childгen who receive regular chiropractic cаre are already living healthіer lives.
  A chiropractic doctor make use of һis hands to aid the joints of your respective spine achieve more movement.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *