Een nieuwe woning

Na 14 maanden in de Burmaniastraat te hebben gewoond gaan wij eindelijk naar een grotere woning. Het huis waar wij veel liefdevolle momenten maar ook verdrietige tijden hebben gekend. Bovendien is dit hét Instarieur huis waar alles is begonnen..

Wij gingen al na tien maanden samenwonen. In die periode waren wij weinig thuis en hadden wij niet heel veel ruimte nodig. Bovendien zaten wij nog in het begin van onze relatie dus vonden wij het toen niet zo erg om “hutje mutje” te zitten. Na veertien maanden hadden wij eigenlijk iets zo van.. Wat is het hier toch eigenlijk klein hé? Om zo met zijn tweeën te wonen en bovendien is die rode keuken echt niet ons ding. Hoe gaaf zou het zijn als wij een nieuw Instarieur waardig huis zouden hebben? En dat wij meer foto’s kunnen delen dan alleen de woon / eetkamer.. Om meer te laten zien kunnen wij nog meer mensen inspireren..

Ruimte

Nadat wij het er al een aantal keer over hebben gehad dat wij graag wat meer ruimte zouden willen, niet alleen meer ruimte maar ook voor elkaar. Als Myrdin achter de computer zat, zat ik letterlijk in zijn nek op de bank. Al gauw zijn wij een beetje rond gaan kijken, totaal niet serieus omdat wij geen haast hadden. Maar na anderhalve minuut op Funda te hebben gekeken viel mijn oog meteen op een prachtig appartement van maar liefst twee verdiepingen én twee slaapkamers. Ik ben als een gek gaan reageren op de advertentie en ik heb eigenlijk een beetje de makelaar gestalkt omdat dit een razend populaire woning is. Herken je dat gevoel dat je zo graag iets wilt en dat je het dan ook het liefst meteen wilt hebben?

Spanning

Ik moest en zou het hebben dus wij hebben na een week al de woning kunnen bezichtigen en twee dagen later hoorden we dat wij het kregen (na tientallen e-mails en telefoontjes van mijn kant..) Wat waren wij blij zeg! Naja, nog steeds hoor maar dat moment was echt even een ander gevoel. Het nadeel hiervan was wel dat wij het donderdag te horen hebben gekregen en wij die maandag al op vakantie gingen. Hierdoor moesten wij nog erg veel regelen maar dat deden we met alle liefde. Bovendien kon ik ook echt los gaan met dit huis want nu wonen we niet op 50m² maar op 100m² én een bovenverdieping.. hoe gaaf is dat?

Een leuk feitje over ons nieuwe huis.. Wij hebben maar liefst vijf bergingen. Beneden zitten er twee en boven drie. Mijn vader heeft eentje daarvan omgetoverd tot een inloopkast. Dat is toch de droom van iedereen voor in huis! Het is niet alleen praktisch maar het scheelt je ook weer een grote kledingkast in je kamer.

Geluk!

Nu ik dit zo typ.. op de bank in ons nieuwe huis ben ik ontzettend dankbaar dat wij dit allemaal samen kunnen doen. Dat wij samen onze dromen najagen en dat wij van ons huis een thuis aan het maken zijn. Het is nog lang niet af maar wij nemen jullie zeker mee in de verdere ontwikkelingen.
Houden jullie ons in de gaten? Want er komt zó veel leuks aan.. dat kan je eigenlijk niet missen.

Liefs Petra

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *