Kimberley van homefreak.nl heeft een gastblog geschreven over haar favoriete woonitems. Zij is één van mijn favoriete Instagrammers. Zij is, onder andere, de reden dat wij zijn begonnen met ons eigen account. Hoe leuk is het dat zij dan een gastblog schrijft voor onze blog? Je kan vast wel zien dat we veel dezelfde smaak hebben en wij zijn gek op haar prachtige woonitems in huis.

De Tijdschriftenbak
Mijn favoriete woonitems zijn ook vaak de items waar ik de meeste reacties op krijg. Hoe vaak ik wel niet de vraag heb moeten beantwoorden: “Waar is die tijdschriftenbak van?”
Ik zag hem in de winkel van By Boo en wist meteen dat ik die wilde hebben. Hij is stoer en ideaal voor al mijn VT wonen bladen!

Het gorilla behang
Oké, het is niet echt een woonitem maar hij behoort zeker tot één van mijn favorieten: het gorilla behang van Wallart in de woonkamer. Het is een echte eyecatcher. Ik wilde graag behang in huis maar Jim wilde er wel zeker van zijn dat het wel voor langere tijd zou hangen en ik er niet uitgekeken op was na een aantal weken. We besloten daarom voor een zwart-wit print te gaan. Ik en kleur gaan nou eenmaal niet zo goed samen. Beide hadden we de gorilla bij onze favorieten gezet. Een gewaagde keuze maar wel heel stoer. Soms moet je je stoute schoenen aantrekken en gewoon rebels zijn. We plakten hem dus op de muur en kunnen nu, na ruim een half jaar, zeggen dat het wel echt een blijvertje is.

Mijn nieuwe eettafel
Hij stond al lange tijd op mijn verlanglijstje: een ronde eettafel. Eindelijk heb ik hem en hij is nog mooier dan verwacht. Ik koos voor een betonciré tafel van R de B Meubels op Maat. Handgemaakt en helemaal naar wens. Ik koos bijvoorbeeld voor een zwart blad. Ik vind het zo gezellig om aan een ronde tafel te zitten. Ook erg handig als je spelletjesavonden hebt!

Ingelijste trouwjurk
Wellicht 1 van de items waar ik het meest trots op ben: Mijn ingelijste trouwjurk. Mocht je gaan trouwen of getrouwd zijn en niet weten wat je met je jurk aan moet? Dan is het inlijsten van je trouwjurk echt een goede optie. Het is zonde om je jurk op zolder te laten liggen (of zoals bij mij in het CV-ketel hok laten hangen). Ik heb hem op onze slaapkamer neergezet omdat het voor een romantische sfeer zorgt. Stofvrij en een echte eyecatcher, wat wil je nog meer?

Wil je meer van Kimberley’s interieur zien?
Volg haar dan op Instagram (@homefreak.nl) of haar blog: Homefreak.nl

Gedeeld via instarieur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *