Wauw! Wat een ontzettend positieve en lieve reacties op onze website en eerste blog. Bedankt voor al jullie positiviteit, dit geeft ons nog meer motivatie om zo door te gaan. Als echte interieurfreaks shoppen wij dagelijks voor nieuwe accessoires in huis. Bij deze blog gaan wij jullie onze leukste aanwinsten tot nu toe delen van deze maand. De items van deze blog zijn budget gerelateerd.

Onze favoriete aankoop is dit plaid van de Albert Heijn. Het plaid is in de week van 14-20 januari in de bonus voor maar €8,49 ipv. €16,99! Omdat ik vaak op een vrije avond onder een plaid lig en Netflix kijk, ben ik een echte fan van plaids. Wat mij zo aanspreekt aan dit item is de roze pastelkleur. Deze kleur willen wij iets meer gaan toevoegen aan ons interieur omdat de kleur de rest wat zachter maakt. Bovendien is het plaid ook nog eens onwijs zacht! Voor deze prijs kon ik hem écht niet laten liggen! Hij is in de kleur donkerblauw, grijs, wit, taupe en natuurlijk roze verkrijgbaar.

Onze tweede favoriete aankoop is deze poster van de Kwantum. De tekst alleen al spreekt mij erg aan omdat ik vind dat iedereen mooi is op zijn / haar eigen manier. Deze poster hebben wij daarom ook in ons interieur verwerkt. Dit item is ook écht budget want hij was maar liefst €1,25.

Het derde item is echt een eyecatcher geworden in ons interieur. De welbekende pluimen hebben wij gekregen van mijn schoonmoeder uit haar eigen tuin. Deze kan je ook bij de bloemist / tuincentrum halen voor een paar euro. Om hem er echt uit te laten springen zou ik hem in een basic vaas of een flesje zetten waardoor hij meer opvalt in je interieur.

Het vierde item is het verjaardagscadeau van mijn zus. Deze kleine cactussen in fles is te vinden bij de Intratuin voor maar €19,99. Het mooie aan de fles is dat het een mooi geheel is waardoor de cactussen er uitspringen. Er is een opening aan de voorkant waardoor je hem gemakkelijk water kan geven wanneer nodig. Hierdoor voorkom je het geklungel om via de bovenkant water te geven. Dit pareltje is ook te vinden met andere planten erin.

Wij zijn echte plantenfreaks dus wij kopen regelmatig nieuwe planten voor in huis. Het vijfde item kan daarom niet ontbreken en dat zijn de planten van de Jumbo. Deze hebben wij in de aanbieding gekocht, de aanbieding is twee voor €5,00. Met deze aanbieding kan je variëren tussen bloemen en kamerplanten. Deze planten spraken ons het meest aan omdat zij het beste passen tussen de rest van de planten collectie. De aanbieding maakt het leuk om steeds nieuwe bloemen en kamerplanten te halen.

Wat is jullie favoriete aankoop van de afgelopen maand?

Liefs Instarieur

8 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *