Je ziet het voortdurend voorbij komen. Er zijn goedkope en duurdere varianten van producten. Maar waarom is de een beter dan de ander? In deze blog vertellen wij je waarom wij vaak voor het goedkope budget gaan. En waarom wij onszelf soms trakteren op een duurder product. De een heeft meer te besteden dan de ander.

Wij zijn nog jong en werken beide fulltime en Myrdin studeert ook nog eens. Dus waar wij ons voornamelijk op focussen is dat wij blijven sparen voor de toekomst om later een mooi huis te kunnen kopen met uiteraard mooie interieur accessoires. Dat is dus een van de voornaamste redenen dat wij vaak voor budget gaan bij het kopen van nieuwe accessoires. Wat ook een reden is dat wij vaker voor goedkopere producten kijken is omdat wij vaak variëren tussen accessoires. Hierdoor veranderen wij wekelijks van spullen in huis waardoor het fijner is om voor wat goedkopere producten te gaan.

Bewust shoppen

Wij zijn van mening dat goedkopere producten net zo goed zijn als duurdere. Bij de een zal er natuurlijk wel meer verschil in zitten dan bij de ander. Wij zijn net zo blij met een kaarsenhouder van de Action van 0,99.

Wanneer wij op pad gaan voor nieuwe interieur accessoires gaan wij ons standaard riedeltje af in Leeuwarden. Als eerste gaan wij naar de Centrale en beginnen natuurlijk bij de Action. Vervolgens gaan wij naar de Casa, Kwantum, en soms nog naar de Blokker en de Leenbakker. Vaak gaan wij dan ook even langs bij de Intratuin om nieuwe planten te scoren. Omdat wij vaak veranderen van interieur is het ook gemakkelijker om te kiezen voor goedkopere producten. Omdat je ze voor een kleine prijs omwisselt en wij vaak andere blij maken met onze spulletjes die wij weg doen. Wij vinden het leuk om dat aan bekende weg te geven zodat het alsnog ergens een mooi plekje krijgt.

Reclame

Wij houden ook elke week de folders in de gaten waar de aanbiedingen zijn op interieur producten. Vaak zijn er dan ook producten in de collectie in de winkel die er normaal gesproken niet zijn, dus is het nog leuker om zo’n item te scoren en te delen. Wij worden erg gelukkig bij het zien van een product met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Hierdoor kunnen wij nooit wachten om dit te laten zien aan onze volgers door middel van een foto te posten van de aankopen. Op deze manier laten wij onze volgers weten wat wij gekocht hebben, waar en hoeveel het gekost heeft.

Samenwerkingen

Bovendien hebben wij samenwerkingen met een aantal webshops. De betreffende webshops zijn voornamelijk interieur gerelateerd. Van de webshops hebben wij producten gekregen in ruil voor promotie via ons account. Hiervan staan alle spullen in ons interieur en hebben hun eigen plekje. Hier zijn wij dan ook erg trots op.

 

Kortom, wees creatief in je aankopen! Vaak zijn mooie trendy producten wel ergens in de aanbieding en wijken nauwelijks af van de duurdere exemplaren waar een merk op geplakt staat. Geef niet meer uit dan nodig is, maar je mag jezelf uiteraard altijd een keer verwennen!

 

Wat was jullie laatste twijfelmoment tussen een duur of goedkoop product? Laat het ons weten in de reacties!

Liefs instarieur

2 antwoorden
 1. Jess
  Jess zegt:

  Jullie hebben helemaal gelijk. Ik kan heel erg blij worden van items waar ik niet de hoofdprijs voor hoef te betalen. Die kleine pareltjes zijn het allerleukste en zo zorg ik ervoor dat ik iets unieks heb.

  Beantwoorden
 2. Spaepen. Mieke
  Spaepen. Mieke zegt:

  Ik koop eigenlijk ook liever ‘on my budget’ als als alleenstaande invalide, maar wil ook wel een mooi huis. Nu mijn appartementje binnen een paar maanden klaar gaat zijn, en daar al extra geld naartoe is gegaan, ga ik zeker stuk voor stuk de kamers in richten. Ook kijk ik in de folders, maar ben soms wel ‘gedwongen’ tot webshopkopen omdat de winkels uit buurt van OV liggen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *