Ieder koppel heeft hun love story, ook wij natuurlijk! Omdat ik vaak de vraag krijg hoe wij elkaar ontmoet hebben, wil ik het uiteraard met onze lieve volgers delen.

Liefde op het eerste gezicht

Omdat ik gestopt was met mijn HBO studie zocht ik een baantje naast mijn huidige baan bij de Sundays. Van drie dagen werken kwam ik niet rond dus moest ik er iets bij gaan doen. En wat zou er nou leuker zijn dan bij een zonnestudio werken én bij een kroeg op 20 jarige leeftijd? Nou, ik ging solliciteren bij de kroegen in de stad en ik kwam bij Bascule terecht. Op mijn eerste werkdag op 13 mei 2017 was ik natuurlijk nerveus, omdat ik nog nooit zo’n baantje heb gehad. Ik was voornamelijk benieuwd wie mijn collega’s waren. Al snel werd ik welkom ontvangen maar viel mijn oog op een jongen bij de deur die nonchalant naar mij zat te kijken en zich voorstelde als de DJ van Bascule, Myrdin. En meteen dacht ik, ja dit is hem! Van hem wil ik meer weten.

Eerste kus en een kapotte fiets

Na uren naar hem gestaard en geflirt te hebben stuurde ik hem maar onnozel een vriendschapsverzoek via Facebook, samen met mijn vriendinnen want dat durfde ik natuurlijk niet alleen. Al snel werd deze geaccepteerd en stroomde de berichtjes naar elkaar binnen. Na dagen lang berichten sturen, om elkaar heen draaien op het werk vroeg hij mij ein-de-lijk mee op een date! Na het werk op 23 mei 2017 liepen wij samen naar huis toe, want ja we woonden redelijk dichtbij elkaar. Voor zijn huis vond onze allereerste kus plaats, wow! Ik liet spontaan mijn fiets uit mijn handen vallen, die zorgen van mijn scheve stuur kwamen later wel..

 

Cocktails en een kater

Op de dag van de date, 25 mei 2018 haalde hij mij op na mijn werk bij Sundays en zijn we een drankje gaan doen in de plaatselijke cocktailbar Mango. Na wat ongemakkelijke gesprekken over het dagelijks leven begonnen de cocktails en de shotjes hun werk te doen en zijn wij naar het terras gegaan van de Dikke van Dale. Nadat wij daar wat drankjes hebben gedaan zijn wij vervolgens heel fout de kroeg in gegaan waar wij werken. Ik heb de avond van mijn leven gehad met de jongen waar ik na één blik al verliefd op werd. Al bij al was het de avond van mijn leven, ondanks de lichtelijke kater.

Officieel

Na vele keren afspreken zoals naar het strand, terras, bioscoop, uiteten gaan zou je natuurlijk denken.. is het al eens officieel tussen deze twee? Gaat het ooit gebeuren dat ik uit mijn lijden verlost wordt door niet de eeuwige single te blijven? En jawel, op 14 juni 2017 was de dag dat het officieel werd tussen ons. Het ging allemaal redelijk snel, maar ik had niks anders kunnen wensen. Het feit dat wij nog steeds samen zijn maakt mij ontzettend gelukkig. Ik zou geen betere partner voor mijzelf willen hebben. Het gevoel dat iemand je geeft dat je het helemaal waard bent en dat je speciaal bent is zeldzaam. Voor mij was het net zoals in de films, liefde op het eerste gezicht.

 

Wat is jullie love story? Laat het weten in de comments.

Liefs Petra

3 antwoorden
 1. Jess
  Jess zegt:

  Wat een heerlijke love story. Willem en ik hebben elkaar ook op het werk ontmoet. Toen ik hem zag wist ik het ook direct. Maar toen had hij nog een vriendin. Een paar weken later hielp hij me met de voorbereidingen voor het diner en vroeg ik terloops hoe het met zijn vriendin was. Doe er toen niet meer bleek te zijn. Lang verhaal kort een paar dagen later was onze eerste zoen en we zijn nu bijna 12 jaar verder. Wat is het toch heerlijk als je de ware gevonden hebt.

  Beantwoorden
 2. Hilde Kuiling
  Hilde Kuiling zegt:

  Wat een mooie love story! Ik heb mijn man ontmoet op de werkvloer. Ik werk er niet meer maar we zijn nog steeds samen. Net 4,5 jaar, waarvan een halfjaar als geregistreerde partners. Op onze verkeringsdatum hebben we het geregistreerd partnerschap gedaan. Hij is mijn rots in de branding.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *