Favoriete aankopen, wie heeft deze nou niet? Wij hebben genoeg aankopen maar in deze blog laten wij onze echte favoriete aankopen van de maand maart zien. En ze zijn toevallig ook nog eens budget gerelateerd.

Zwarte metalen kist

Zoals elke maand springt er een favoriet uit en deze maand is dat de zwarte metalen kist. Deze vondst heeft Myrdin gevonden bij de Kwantum. Hij is slechts €17,- en de grotere versie is €29,- . Hij is erg stylish en past perfect in onze industriële kast. Bovendien is hij nog eens erg ruim van binnen waardoor je veel opbergruimte hebt. Het voelt alsof de kist gemaakt is voor de kast en deze heeft nu een standaard plekje gekregen wat de look helemaal afmaakt.

Gekleurde kussenhoezen

De H&M is een van de winkels waar iedereen wel een leuk shirtje vandaan heeft maar heb je wel eens in hun HOME collectie gekeken? Er is regelmatig flinke sale en onze aankopen mochten niet achterblijven. Omdat wij erg into de roze pastelkleur zijn, vielen deze twee roze kussenhoezen mij op. Vaak ben ik nogal sceptisch over kussenhoezen want vaak zien deze er in werkelijkheid heel anders uit. Maar vol verbazing ontving ik mijn pakket en was ik reuze enthousiast. De kwaliteit is goed, de kleuren zijn helder én ze paste om de kussens, niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Beide kussen hoezen heb ik in de sale gescoord. De geruite was €4,99 en de fluwelen roze was nu slechts €5,99 , echte koopjes. Ook heeft H&M HOME vaak leuke kaarsenhouders, potjes en andere leuke producten, deze zijn ook altijd wel te vinden in de sale. Bovendien kan je via H&M Club sparen voor kortingen en heb je altijd gratis verzendkosten.

Reuze kussen

Wij ontvangen vaak kleine accessoires voor in huis. Maar ditmaal kregen wij een fantastisch groot kussen opgestuurd van BillBelly. Het is een groot kussen en hij is ook nog eens wit. Ze hebben natuurlijk ook andere kleuren maar deze paste natuurlijk het beste binnen ons interieur. afgezien van het feit dat hij groot is, is hij ook nog eens zacht en kan je er heerlijk op relaxen voor de tv of in een hoekje met een mooi boek in je hand, of Instagram uiteraard. Hij is interieur verantwoord en staat fantastisch bij ons. Ik weet zeker wanneer mijn neefje en nichtje langskomen zij voornamelijk op het kussen gaan relaxen.

Nieuwe terraria

Wij hebben al eerder een blog geschreven over terraria maar wij hebben weer leuke terraria potten gescoord bij de Action voor maar €3,79! Uiteraard hebben wij er gelijk 2 meegenomen want eentje is voor mijn lieve zus, dat weet ze nog niet. Dus hopen dat ze dit niet leest! Ik had nog potgrond en decoratief mos etc. over van mijn vorige DIY maar de plantjes heb ik uiteraard weer gescoord bij de Intratuin. Omdat ik al wat ervaring heb met de vorige DIY, en deze het verbazingwekkend nog steeds hebben overleefd deed ik nog maar een poging om onze kast te vullen. Deze DIY duurde maar 2,5 minuut per pot dus je hoeft niet te twijfelen als het je om tijd gaat! Bekijk onze blog voor het stappenplan om je eigen terrarium te maken.

 

Posters, posters en nog meer.. Posters

Via Place the moment hebben wij een poster kunnen samenstellen. Zoals jullie weten hou ik van persoonlijke details binnen ons interieur, en daar kunnen posters niet aan ontbreken. Deze poster geeft de perfecte herinnering weer van je favoriete moment. Ondanks dat wij talloze favoriete momenten hebben samen, moest ik er een uitkiezen. Mijn eerste idee was om de ontmoeting van Myrdin en mij te doen. Al hoewel wij elkaar ontmoet hebben in de bar waar wij beiden werkten, was dat niet zo leuk voor aan de muur. Dus heb ik gekozen voor het moment dat wij samen gingen wonen in ons mooie appartement, zo speciaal! Wij hebben gekozen voor een 50×70 formaat. Door de grootte knalt hij er lekker uit op de muur. Elke keer als ik hiernaar kijk herinnert het mij aan de fijne momenten van het gesprek over samenwonen. Het kijken, dromen en uiteindelijk de stap zetten om te doen.

 

Wij hopen dat wij jullie weer enigszins hebben kunnen inspireren voor jullie volgende aankopen in de maand april en verder! Het zonnetje breekt langzaam door en de dagen worden warmer. Geniet van de lente en houdt ons in de gaten op Social Media en hier op de blog voor nog meer inspiratie!

Liefs,

Instarieur

 

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *