De eerste Eye Catchers van de maand is online! In deze blog laat ik jullie mijn favoriete items van de maand januari zien. Lees met welke Instagrammer ik al jaren contact heb, die nu haar eigen webshop heeft met unieke producten. Daarbij deel ik ook een aantal hele fijne kortingscodes van de eye catchers die ik deel.

 

Knoflook & Jute mand van Melissa De woonkant

Voordat ik mijn eigen interieur account was begonnen volgde ik Melissa van @interieur_huisjekant al. Haar account en interieur vond ik altijd ontzettend inspirerend. Melissa heeft mij deels gemotiveerd om mijn eigen interieur account te beginnen. Al een paar jaar heb ik leuk contact met Melissa. Sinds een juni 2020 heeft ze haar eigen webshop De Woonkant . Toen ze vertelde dat ze een eigen webshop zou beginnen was ik erg benieuwd naar wat voor producten er zouden komen. Melissa kennende werden dat vast en zeker unieke en exclusieve producten. Ik ken geen enkele webshop die deze producten verkoopt dus ik vind het erg mooi dat ze zoiets moois heeft opgebouwd. Hier sta ik dan ook helemaal achter en uiteraard moest ik een aantal prachtige eye catchers van De Woonkant in mijn kamer hebben!

 

Ik ben gek op manden en de knoflookmand en jute mand spraken mij erg aan. De knoflookmand is in het specifiek al helemaal mijn favoriet. De vorm van de mand vind ik erg mooi, je kan hier erg mooi pluimen of takken in decoreren waardoor het een statement in de ruimt wordt. De jute mand kan je ook leuk stylen en decoreren met bijvoorbeeld pluimen. Deze mand is Mango haar nieuwe plekje geworden, daar ligt ze regelmatig omdat het zo’n fijn materiaal is. Een erg functionele mand dus!

De knoflookmand shop je hier en de jute mand shop je hier.

Bij de De Woonkant shop je met 10% korting op je gehele bestelling met de code petra10, shop ze!

Canvas met witte baklijst van Fotocadeau.nl

Al jaren staat deze afbeelding in de galerij van mijn telefoon. Dit vond ik altijd zo’n mooie foto en dit is de inspiratie foto voor het kapsel van mijn zus haar bruiloft. Eind december kwam ik de foto weer tegen en ik moest en zou hem  af laten drukken. Ik had eindelijk de stap genomen om Emma af te laten drukken bij Fotocadeau. De dame op de afbeelding noem ik Emma, om het makkelijk te houden. Ik heb ervoor gekozen om Emma op een canvas af de laten drukken met een mooie baklijst. Hierdoor springt de afbeelding nog niet net van het canvas af. Het was een bewuste keuze om Emma niet op een poster te laten bedrukken omdat ik dit een standaard vind worden. Emma moest en zou een statement worden op mijn muur, dat is ze zeker geworden!

Het canvas met witte baklijst shop je hier.

Met de code INSTARIEUR60 shop je met maar liefst 60% korting bij Fotocadeau op alle wanddecoratie. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

 

Keramieken vaas van Karwei

Om tot mijn nieuwe muurkleur te komen heb ik vaak rondjes in de Karwei gemaakt. Op de terugweg naar de kassa liep ik langs de accessoires. Iets trok me die kant op.. Ik zag een ontzettend mooie keramieken beige vaas. De kleur zou ontzettend goed matchen met mijn nieuwe muurkleur. Als ik iets in gedachten heb dan heb ik ook echt een totaalplaatje voor me. De vaas moest en zou meegaan, zo gezegd zo gedaan. De keramieken vaas heeft een mooi plekje gekregen op mijn favoriete hoekje van de kamer.

Leuk om in de vaas takken of droogbloemen in te doen ter decoratie. Ik heb de vaas gestyled met een droogboeket. De vaas shop je hier bij Karwei.

 

 

Sakura diffuser van Geurwolkje

Geur diffusers, wie heeft ze nou tegenwoordig niet. Ik heb er zelfs 3, oeps! Als echte Geurwolkje fan ben ik zelfs gevraagd om ambassadrice te worden van hun merk. Vanaf mijn eerste diffuser ben ik helemaal fan en raad ik het ook zeker aan. Een geurwolkje is niet alleen lekker maar het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Als ik een lange of stressvolle dag heb gehad zet ik altijd mijn diffuser aan ter ontspanning.

Mijn favoriete geur blijft met stipt rozenhout maar morning daisy en fris briesje zijn mijn andere twee favorieten! Ik houd echt van lekkere frisse geuren, niet al te sterk. Als ik deze geuren op heb dan komt mijn moeder regelmatig even langs op zolder om even lekker te ruiken. Wat is jullie favorieten geur?

De Sakura diffuser shop je hier. Met de code instarieur10 kan je gebruik maken van 10% korting bij Geurwolkje.

 

 

Gouden theedoos van Xenos als sieradendoosje

Jaren lang zat ik te dubben wat ik met al mijn sieraden moest doen. Van die saaie doosjes of kisten vond ik niks aan. Dit werd of rommelig of het werd een sta – in – de – weg. Anderhalf jaar geleden zag ik een zwarte theedoos bij Xenos en ik dacht meteen, hier kan ik wat mee en zodoende nam ik hem mee naar huis. Toen der tijd was ik nog helemaal in to black. Ik kreeg een halfjaar geleden een pakket met onder andere een gouden theedoos. Eerst dacht ik ‘ hoe kan ik dit het beste combineren? ‘. Want ik was geen goud gewend maar ik heb dit altijd mooi gevonden. Dit was het moment om hiermee te gaan experimenterennIk gaf de gouden theedoos een kans en dit werd dé hit in mijn kamer. Door de gouden theedoos begon mijn liefde voor gouden accessoires, so thank you Xenos hihi!

Sinds ik in december mijn derde gaatje in mijn oren heb laten schieten ben ik op sieraden jacht. Inmiddels waren het zoveel sieraden die erbij kwamen dat ik een nieuwe sieradendoosje nodig had. Voorheen had ik de theedoos met 4 vakken maar de grote variant heeft maar liefst 9 vakken, dubbel zoveel ruimte! Genoeg opbergruimte en het staat ook nog eens super chique, vind je niet?

De kleine theedoos shop je hier en de grote theedoos shop je hier bij Xenos.

 

 

Dit waren mijn vijf favoriete items van de maand januari. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met deze items. Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met deze leuke webshops en interieur eye catchers. Heb je vragen over een bepaald product? Laat het mij dan vooral weten!

Tot volgende maand met mijn eye catchers van februari, liefs Petra

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *